Design by Miss Lavender
L a v e n d e r P u r p l e: A day to remember =)
THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, January 30, 2011

A day to remember =)


endless bestie .. hehe .. pic ne d amek tym jalan2 ma c dia .. haha .. law ramai kami tym ne , maka ramai juak kami befoto ne .. hehehe ..cumel ka ne ? haha .. xD 




ne bibot a.k.a efiey sowt mrgkap aq pnya classmate slama 5 sem d poli ndak tmasuk l.i .. hehe .. well , dia ne bsar2 juak .. p yg laen2 suma kecik2 .. mata nya , mulut nya , n sora nya kecik sekali .. haha .. btw , nice too know u lalink .. 




ne sayha a.k.a che'ah .. hehe .. dea mrgkap rumate aq slama 5 sem d poli ndak juak tmasuk l.i .. hehe .. cute kan ! aha .. keja nya befoto sajja ne .. pokoknya law ada kamera , tapok mmg .. haha .. btw , i love her so much .. kind hearted person .. nice pink sygx .. 



ne iela .. palink kecik ant kami suma .. malar sakit2 bdn nya bb tlmpaw kecik kasian .. hehe .. kami bru juak knl ne .. tym msuk poli juak bru knl .. hehe .. skng , bestie sua .. love u syg .. 
makan appeton pn ndak ad kesan .. ksn nya pndah ma aq .. wahaha ! makin tembam sua ne .. nice green syg ..



ne noya a.k.a annoy .. malar betelepon ma c pacai .. haha .. mrgkap rumate nya c bibot .. hehe .. ne pngganas juak ne 1 .. kdg2 kin grm .. hahaha .. p okeh laa .. ada juak gadis nya .. heee .. 
kaw mara aku jual ! hahaha .. nice purple .. same kaler ma aq .. 



pic ne d amek tym bru dtg poli tuk sem 2 .. hehe .. nmpak cam kkk bah kan .. padahal ! kasian .. haha .. 
bru mkn d kdai roti ne , rasanya cam mkn ne hotel 5 bntang .. hahaha .. pakai pisau laek mkn roti .. mati la payau .. hahaha .. 

haaa ! yg ne c rynie .. trade mark nya aQ_sayuk_kamu .. sekaligus mrgkap rumet nya c iela .. hehe .. 
matanya bullak ! p maniss .. bb tuh abg jeff tpikat ! hahaha .. nice blue syg ..

Thank You For Reading My Blog

0 comments: